Likteņa balodīši un neveiksminieki: kurai no ķīniešu horoskopa zīmēm veiksies 2024. gadā

Tradicionāli ķīniešu Jaunais gads notiek februārī. Kam jums tagad jāpievērš uzmanība?

Margarita Bogatova, veidojot prognozi 2024. gadam, nolēma sagatavot kaut ko īpašu, salīdzinot zvaigznes, kas “lido” uz katru Ķīnas zodiaka zīmi. Speciālists izveidoja vērtējumu no veiksmīgākā likteņa mīluļa līdz zīmei, kurai tiks dots vairāk uzdevumu, vairāk grūtību, vairāk šķēršļu nekā pārējiem. Jāsaka, ka Pūķis izrādījās laipns un atbalstošs pret katru “mazo dzīvnieciņu” – nevienu neatstāja bez labām zvaigznēm, uz kurām ķerties.

Mans galvenais ieteikums no ķīniešu astrologa visām zīmēm ir mēģināt koncentrēties uz pozitīvajām zvaigznēm un to rīcību, lai bloķētu negatīvo darbību. Šī prognoze ir paredzēta, lai parādītu jūsu stiprās puses un ieteiktu, kur koncentrēt savus spēkus, lai Zaļā pūķa gads patiesi kļūtu par jūsu panākumu gadu neatkarīgi no jūsu vietas reitingā.

Margarita Bogatova atgādināja, ka katra cilvēka Ķīnas kopējā kartē ir nevis viens, bet četri dzīvnieki. Tie ir gada, mēneša, dienas un stundas dzīvnieki. Ja jūs interesē ķīniešu horoskopi, jums noteikti ir jāpārbauda savs “četrinieks”. Gads ir atbildīgs par ārējām attiecībām, tirgus situāciju, kopējo jūsu vides noskaņojumu, kopējo informācijas plūsmas toni. Mēnesis ir darba kolektīvs, tie ir vecāki. Diena ir tas, kas ir zem tava jumta, veselība, personiskās attiecības. Un stunda ir jūsu bērni, investīcijas, daži projekti, kurus jūs burtiski perējat.

Prognoze 2024. gadam – Suns

Suns bija 12. vietā. Suņiem jāuzrauga viņu finanses un veselība. Suns nav draugs ar Pūķi, un Pūķis visos iespējamos veidos cenšas “nokost” suni. Pastāv liela varbūtība, ka, ja jūsu diagrammā ir suns, jūs saskarsities ar nepieciešamību atrisināt daudzas problēmas, un pastāv risks kļūt izmisumam. Ja tā notiek, atcerieties, ka jūsu skumjas ir laika sekas.

Turklāt pie tevis nāk “problēmu risināšanas” zvaigzne, kas palīdzēs tikt galā ar neparedzētām situācijām, skarbām šķautnēm un pārmaiņām, kas tevi piemeklēs 2024. gadā, sākot ar februāri. Koncentrējieties uz finanšu spilvena izveidi. Pūķa gadā pastāv finanšu noplūdes risks. Padomājiet par savas karjeras saudzīgu pārvaldību un līdzsvara saglabāšanu it visā, ieskaitot diētu un ikdienas rutīnu.

Neturiet galvu mākoņos, mēģiniet reālistiski novērtēt notikumus, kas jums rodas. Vēl viens padoms: mēģiniet izdarīt pēc iespējas vairāk līdz 2024. gada februārim. Fakts ir tāds, ka Zaķa gadā suns ir pirmajā vietā manā reitingā: tas apkopo labākās zvaigznes.

Līdz 2024. gada februārim atceries, ka tev ir ļoti labs, spēcīgs zvaigžņu atbalsts. Mēģiniet visu paveikt pirms Pūķa gada, kad atrodaties ranga 12. vietā. Izmantojiet pozitīvas zvaigznes, kas jūs aizvedīs uz 2023. gada reitinga augšgalu. Atcerieties, ka jums ir atlikuši pāris mēneši labāko zvaigžņu aizbildniecībā.

Par to nav jākrīt panikā. Jums vienkārši jāpaļaujas uz saviem spēkiem, nevis uz zvaigznēm 2024. gadā.

Prognoze 2024. gadam – Pūķis

Pūķis bija 11. vietā. Gada princis nevar lepoties ar labām zvaigznēm savas skaistākās stundas gadā. Pirmkārt, pūķiem jāuzrauga viņu veselība un garastāvoklis. Tās ir savstarpēji saistītas lietas.

Un vērojiet savas attiecības ar vecākajiem. Vecāki un priekšnieki var sajust jūsu pārpratumu. Esiet diplomātisks un pieklājīgs attiecībās ar apkārtējiem un centieties saglabāt juridisko tīrību visās savās lietās. Nepieļaujiet naudas sodus vai maksājumu kavējumus, jo “zobena asmens” zvaigzne nonāk pie jums, tas rada juridiskas problēmas.

Neskatoties uz to, “zelta karietes” zvaigzne lido uz pūķiem, kas sola atlīdzību par visiem pūliņiem 2024. gadā ierosinātajā darbā.

Pūķiem viņu gads ir lielisks laiks mācībām un garīgam darbam, garīgai izaugsmei. Tieši tas palīdzēs jums uzkrāt jaunas zināšanas un pieredzi visa Pūķa gada garumā, lai virzītos uz priekšu – kad Čūskas gadā, sākot ar 2025. gada februāri, pie jums nāks veiksmīgākas zvaigznes.

Prognoze 2024. gadam – Pērtiķis

Desmitajā vietā reitingā ir Pērtiķis, kurš saskarsies ar šķēršļiem no ārējiem spēkiem, galvenokārt ļaundariem vai krāpniekiem.

Bažas par attiecībām ar cilvēkiem var ietekmēt romantiskas vai ģimenes attiecības. Esiet uzmanīgi ar dokumentiem. Vairākas zvaigznes vienlaikus norāda uz iespējamām nepatikšanām šajā līnijā.

Taču, ja koncentrēsies uz savu karjeru, varēsi aktivizēt savu sasniegumu zvaigzni, kas palīdzēs gūt panākumus darbā, gūt atzinību no priekšniekiem un sajust pozitīvu enerģiju vēsmas. Vēl viena pūķa zvaigzne sniedz jums optimistisku attieksmi un iespēju bez pārspīlējuma baudīt dzīvi. Dažreiz dažiem cilvēkiem tas patiešām pietrūkst.

Prognoze 2024. gadam – Zirgs

Zirgs reitingā atrodas devītajā vietā. Šis gads var būt smaga darba gads tiem, kuru diagrammā ir zirgs, īpaši tiem, kas dzimuši Zirga mēnesī – šī ir lielākā jūnija daļa, un tiem, kas dzimuši Zirga dienā, noteikti pārbaudiet izejiet no kalkulatora. Ja jums tiek piedāvātas ekstrēmas pastaigas vai ceļojumi, nekavējoties atsakieties. Pastāv savainošanās risks.

Gada laikā var šķist, ka atrodies krampjos apstākļos, lai gan vajadzētu būt daudz brīvākam.

Turklāt uz zirgiem krīt romantiska veiksme, kas drīzāk būs kā lavīna uz galvas. Pastāv risks skatīties uz savu partneri caur rozā brillēm un atteikties redzēt dažas pilnīgi acīmredzamas lietas, tāpēc zirgiem vajadzētu būt uzmanīgākiem savā personīgajā dzīvē.

Bet – divas zvaigznes uzreiz problēmu risināšanā. Tie norāda, ka, lai kā dzīve iegrieztos Pūķa gadā, 2024. gadā Zirgi vienmēr atradīs izeju no absolūti jebkuras situācijas un spēs izkļūt uzvaroši. Turklāt zvaigznes sakārtojas tā, ka Zirgi Pūķa gadā nereti saņems komplimentus par labo gaumi, skaistumu vai kādiem citiem nopelniem.

Iespējams, pēc šīs atzinības jums tiks piedāvāts kāds svarīgs amats, kuram Zirgi var nebūt gatavi. Bet te atkal viņiem palīgā nāks divas “problēmu risināšanas” zvaigznes, kuras ļoti par laimi izrādās viņu Pūķa gada topā.

Prognoze 2024. gadam – Trusis

Trusis reitingā bija astotajā vietā. Trušiem, kuri guvuši lielus panākumus un bijuši starp līderiem Melnā Zaķa gadā, zvaigznes iesaka attīstīt neatlaidību virzībā uz saviem mērķiem, turēt solījumus un censties uzturēt pareizu ikdienas rutīnu.

Veselības ziņā prognoze ir diezgan laba, taču labāk nepārpūlēt sevi. Vienīgā labā zvaigzne, kas nāk uz Trušiem, ir “Dieva elpa”. Tas nodrošina ātru morālu un fizisku atveseļošanos pēc jebkādām nepatikšanām.

Ieteikums Trušiem: pieķerties aizejošā gada enerģijām, lai ar zvaigžņu atbalstu paveiktu pēc iespējas vairāk, lai atslogotu Pūķa gada slogu un nesatraukties par to, ka kaut kas nestrādā. jūsu labā.

Prognoze 2024. gadam – Tīģeris

Tīģeris bija septītajā vietā. Tīģeriem šis būs amerikāņu kalniņu gads: būs gan kāpumi, gan kritumi, gan kāpumi, gan kritumi.

Bet Tīģeriem ir ieteikums, kas palīdzēs vairot pozitīvos mirkļus. Fakts ir tāds, ka pie jums ierodas ceļojumu zvaigzne – “ceļojuma zirgs” vai “bagātības zirgs”. Tas ir, jebkurš ceļojums dos jums iespējas. Ja tu sēdi mierā, ja turēsies pie savas ierastās ģeogrāfijas, tad no šīm enerģijām nesaņemsi nekādus bonusus vai priekšrocības.

Senos laikos, kad ķīniešu tirgotāji dzirdēja sev līdzīgu prognozi, viņi nekavējoties devās tirgoties uz citu pilsētu. Ja būs kustība, būs peļņa, ja būs ceļojumi, būs bagātība.

Otrā zvaigzne, kas šogad spīd Tīģeriem, ir izglītības panākumu zvaigzne. Tāpēc galvenais ieteikums Tīģeriem: ceļot un mācīties. Starp citu, to var apvienot.

Prognoze 2024. gadam – Gailis

Gailis reitingā bija sestajā vietā. Gailis Pūķa gadā atrodas īpašā pozīcijā un nāk šeit no Zaķa gada zemākās pozīcijas. Trusim – 2023. gada valdniekam – nepatīk Gailis un ievieš savā dzīvē pārmaiņas un nepatikšanas, kas var viņu pārsteigt. Pēc 2024. gada februāra gailis ātri sadziedēs brūces un no antivaroņa pārvērtīsies par mīļāko. Pūķis mīl Gaili un piešķir viņam ļoti labas zvaigznes. Un šīs zvaigznes dod veiksmi visās dzīves jomās.

Finansiālie panākumi atnāks caur citiem cilvēkiem – noteikti jāatvēl laiks, lai paplašinātu savu kontaktu loku, lai iegūtu pēc iespējas vairāk iespēju. Gaiļi Pūķa gadā būs neticami burvīgi, un viņiem būs lieliska iespēja atrast sev dzīvesbiedru un izveidot nopietnas attiecības. Starp citu, šis būs lielisks gads laulības noslēgšanai, it īpaši, ja esat dzimis Gaiļa dienā.

Lasi vēl: Tikai šīs zodiaka zīmes liktenis dāsni apbalvos 2024. gadā: kas viņi ir?

Veiksme “ierodas” izglītības jomā. Apsveriet iespēju iegūt papildu apmācību vai iemācīties kaut ko jaunu. Mēģiniet palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment